Compare Document macro error in NWP 2.0.1

Get help using and writing Nisus Writer Pro macros.
Post Reply
tomoyuki-kosaka
Posts: 37
Joined: 2009-02-17 17:44:12

Compare Document macro error in NWP 2.0.1

Post by tomoyuki-kosaka » 2011-09-11 21:26:58

I used "Compare Document macro" and encountered error as "
Perl reported an error:
2011-09-12 14:17:55.008 textutil[4253:613]
_CFServiceControllerBeginPBSLoadForLocalizations
timed out while taling to pbs
"
I ran the macro in NWP 2.0.1, MacBookPro macosx 10.6.8.
This is the first time I ran this macro in NWP 2.0.1, so I wonder this is 2.0.1 specific problem.

Is there anyone can solve this problem?
I hope to hear the solution, because this macro is very useful.

Kosaka

User avatar
martin
Official Nisus Person
Posts: 4288
Joined: 2002-07-11 17:14:10
Location: San Diego, CA
Contact:

Re: Compare Document macro error in NWP 2.0.1

Post by martin » 2011-09-12 12:47:21

Hrm, the error implies that there is some problem shuffling content between processes, perhaps something to do with the clipboard. It could be a transitory problem. I'd try restarting your Mac to see if that solves it. If the problem persists, could you please try:

1. Running the macro on a small document with no images (to see if the content size/length makes a difference).
2. Try using NWP 2.0 to see if the macro still works there.

Let me know how it goes, thanks.

tomoyuki-kosaka
Posts: 37
Joined: 2009-02-17 17:44:12

Re: Compare Document macro error in NWP 2.0.1

Post by tomoyuki-kosaka » 2011-09-12 17:01:31

Thank you Martin for your rapid reply and suggestion.
I tried to restart my computer and re-tried to run the macro.
The run was succeeded!

I'm sorry for my judge prematurely.
Next-time, I'll try either to restart my computer or to clear the clipboard and re-run a macro before to post in this forum.
Anyway, I appreciate you to help me.

Kosaka

User avatar
martin
Official Nisus Person
Posts: 4288
Joined: 2002-07-11 17:14:10
Location: San Diego, CA
Contact:

Re: Compare Document macro error in NWP 2.0.1

Post by martin » 2011-09-12 17:14:27

No problem, I'm glad the problem cleared itself up!

Post Reply