nisus.com
https://www.nisus.com/forum/

Something wrong with links in 2.03?
https://www.nisus.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=5050
Page 1 of 1

Author:  js [ 2012-07-31 02:38:44 ]
Post subject:  Something wrong with links in 2.03?

After installing Nisus 2.03 my links don't work properly any more:
Right click plus "Show linked file in finder" does nothing.
Right click plus "Open link" does what "Show linked file in finder" is supposed to do.

Author:  martin [ 2012-07-31 14:19:11 ]
Post subject:  Re: Something wrong with links in 2.03?

This is a bug in the update, and is something we'll have to fix. It turns out it's triggered by the "localhost" prefix at the start of some links. If you need, you could workaround the problem by clipping it from your links.

For example, if your link URL is:
Code:
file://localhost/Users/js/Desktop/image.jpg

Edit that so it becomes:
Code:
file:///Users/js/Desktop/image.jpg


Sorry for the trouble.

Author:  js [ 2012-08-01 14:41:12 ]
Post subject:  Re: Something wrong with links in 2.03?

Thank you Martin.
I have many hundreds of those links. I wonder if you could provide a macro that eliminates the word "localhost" from the URL of all links of a file?
Of course it would also be good to know that after your correcting the bug this word will not be necessary again ...

Author:  martin [ 2012-08-10 15:52:27 ]
Post subject:  Re: Something wrong with links in 2.03?

We have fixed this bug in the just released version 2.0.4. Sorry for the trouble in the meantime.

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/