Reply to topic  [ 4 posts ] 
Services in NWP 2.0 
Author Message
User avatar

Joined: 2007-02-07 00:58:12
Posts: 876
Location: Japan
The Item "Services" just gives me a greyed out "Building…". Shouln't the building of this submenu complete at some point?

_________________
philip


2011-05-24 16:20:41
Profile
Official Nisus Person
User avatar

Joined: 2002-07-11 17:14:10
Posts: 4251
Location: San Diego, CA
It works okay for me. Have you tried restarting NWP? Do Services work in other applications, say TextEdit?


2011-05-24 22:20:52
Profile WWW

Joined: 2007-03-03 09:55:06
Posts: 494
Location: Europe
phspaelti wrote:
The Item "Services" just gives me a greyed out "Building…". Shouln't the building of this submenu complete at some point?
Same with me. Then I ran Onyx, restarted the Mac, and everything was straight again. I don't exactly know what triggered the "Building…", though. Maybe it was just a matter of permissions.

Henry.


2011-05-25 00:30:58
Profile
User avatar

Joined: 2007-02-07 00:58:12
Posts: 876
Location: Japan
My office computer shows the service items, so I'll have to check the laptop later.
Thanks

_________________
philip


2011-05-25 02:51:25
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software