Reply to topic  [ 2 posts ] 
How run Infoclick in the background and no Dock icon? 
Author Message

Joined: 2017-03-05 22:55:06
Posts: 1
Is there a way of avoiding having a dock icon for InfoClick?

I am happy to launch the InfoClick search window from Mail->Services, and I appreciate that InfoClick has to run all the time to index, but I would prefer not to have a permanent Dock icon, which seems to be necessary since the app is always running.

Is there a way to have InfoClick run as a background process?

Thanks


2017-03-05 23:00:45
Profile
Official Nisus Person
User avatar

Joined: 2002-07-11 17:14:10
Posts: 4251
Location: San Diego, CA
Hello Michael: I'm sorry but this is not possible. Currently InfoClick must be running and thus visible in your Dock to do its indexing. However, what you've asked for has been requested before. I'll certainly add your vote for this feature to our issue tracker. Thank you!


2017-03-06 13:55:39
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software