Page 1 of 1

Nisus logo on forum page-header

Posted: 2013-09-25 02:07:34
by xiamenese
Am i right in thinking you've replaced your logo with one adapted for retina displays or something? I've just noticed it looks ghastly on my late 2010 13" MBA, screen resolution 1440 x 900.

Screenshot attached.

Mark
OmniWebScreenSnapz001.jpg
OmniWebScreenSnapz001.jpg (18.63 KiB) Viewed 4186 times

Re: Nisus logo on forum page-header

Posted: 2013-09-25 11:00:30
by martin
The jagged look is actually just a result of the logo combining poorly with your forum theme's background color. The default theme "Hestia Blue" does not have this problem.

We've gone ahead and swapped in a slightly different logo for the prosilver/subsilver themes, so you don't see the ugly jaggies anymore. Thanks for letting us know!

Re: Nisus logo on forum page-header

Posted: 2013-09-26 03:56:40
by xiamenese
Thanks Martin. I've been part of the Nisus forums for so long now with always the same theme, to the point where I no longer realised I must have chosen it and could set it to something different. But that was the first time I noticed the jaggies.

Mark

Re: Nisus logo on forum page-header

Posted: 2013-09-26 13:10:04
by martin
The recently appearing jaggies was our fault, or rather, occurred as a result of trying to fix the recent problem with forum polls. It was an incompatibility between a recent forum/phpBB package update and older versions of the styles/themes. Well, even the most up-to-date version of the "Hestia Blue" style had the non-functional poll problem, but a few edits to a PHP file solved that one.

Anyways, probably that's all not particularly interesting :P
Thanks for participating on the forums and being engaged in feedback for so long Mark! We love having such a great set of responsive and helpful users.