NWE has forgotten my license #, and won't let me enter it.

Have a problem? A question? This is the place for answers from other Express users.
Post Reply
phillman5
Posts: 5
Joined: 2004-12-11 18:28:50
Location: Albuquerque

NWE has forgotten my license #, and won't let me enter it.

Post by phillman5 » 2007-03-04 18:33:13

For some reason NWE thinks I do not have a licensed copy. :cry: If I press the enter license button, or the File/License menu, nothing happens, I don't get a place to enter my license number. Now What? :?:
\____________/
     ( o o )
      \ /
        (oo)

User avatar
martin
Official Nisus Person
Posts: 4261
Joined: 2002-07-11 17:14:10
Location: San Diego, CA
Contact:

Post by martin » 2007-03-05 14:57:15

After you attempt to enter in your license (and nothing happens), can you please send in a feedback report using the menu Help > Send Feedback? Thanks.

Post Reply