Launch problem

Have a problem? A question? This is the place for answers from other Express users.
Post Reply
Jean-Pierre
Posts: 2
Joined: 2007-03-11 10:37:11

Launch problem

Post by Jean-Pierre » 2007-03-11 10:55:53

Lately, my NW Express 2.7 has been behaving strangely. Everytime I launch it, a Licence contract window opens, asking me to "agree or disagree to the terms of this license" as if I were using NWE for the first time. I've no idea what may have created this problem.
More annoying, everytime I lauch the application, my Palette Groups have disappereared and I have to create them from scratch all over again. I tried fixing the problem by discarding the Preferences file but it didn't work. Does anyone know what happened and how this problem can be solved? Many thanks in advance.
Jean-Pierre

ssampler
Posts: 85
Joined: 2006-06-29 07:56:30
Location: Hudson River Valley, NY

Post by ssampler » 2007-03-11 14:20:09

Jean-Pierre: I assume from your name that you are using NWE in French. For a possible solution to the palette problem, see: http://www.nisus.com/forum/viewtopic.php?t=1541 . There Martin supplied a plist to solve a similar palette problem that affected a French language user.

Steven

Jean-Pierre
Posts: 2
Joined: 2007-03-11 10:37:11

Post by Jean-Pierre » 2007-03-18 07:22:03

Steven,

I just tried your solution and it works fine: my palettes have miraculously reappeared. Many thanks for your help.

Jean-Pierre


ssampler wrote:Jean-Pierre: I assume from your name that you are using NWE in French. For a possible solution to the palette problem, see: http://www.nisus.com/forum/viewtopic.php?t=1541 . There Martin supplied a plist to solve a similar palette problem that affected a French language user.

Steven

Post Reply