nisus.com
https://www.nisus.com/forum/

Problem with replace
https://www.nisus.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=368
Page 1 of 1

Author:  Ellen [ 2004-02-13 06:01:28 ]
Post subject:  Problem with replace

I'm using NWE 1.1.2 and have a problem with the replace function.

If I use the "next" button to find the next occurrence, all I can do is "replace all". There is no way to replace only the found occurrence.

If I use "find all" in the separate find window, choosing an occurence and clicking "replace" to replace only that one occurrence doesn't work; all occurrences are replaced. In the find drawer this does work as expected.

Has anyone else noticed this?

Thanks.

Ellen

Author:  rmark [ 2004-03-10 12:06:07 ]
Post subject:  Problem with replace

Ellen,

Consider this reported as a bug.

Thank you.

Author:  dhlr1 [ 2004-03-13 05:25:30 ]
Post subject: 

I have had this problem as well--another productivity killer. I thought I was losing my mind; thanks for the bug report.

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/