Page 1 of 1

Problem with replace

Posted: 2004-02-13 06:01:28
by Ellen
I'm using NWE 1.1.2 and have a problem with the replace function.

If I use the "next" button to find the next occurrence, all I can do is "replace all". There is no way to replace only the found occurrence.

If I use "find all" in the separate find window, choosing an occurence and clicking "replace" to replace only that one occurrence doesn't work; all occurrences are replaced. In the find drawer this does work as expected.

Has anyone else noticed this?

Thanks.

Ellen

Problem with replace

Posted: 2004-03-10 12:06:07
by rmark
Ellen,

Consider this reported as a bug.

Thank you.

Posted: 2004-03-13 05:25:30
by dhlr1
I have had this problem as well--another productivity killer. I thought I was losing my mind; thanks for the bug report.