Reply to topic  [ 3 posts ] 
Unable to create new docs in NW 6.5 under Classic 
Author Message

Joined: 2003-02-08 15:09:50
Posts: 1
Location: Dept. of English, Univ. of Florida
I've run once again into a problem that first cropped up when I started running NisusWriter 6.5 under OS X 10.0.x (in the Classic layer) -- I'm now running OS X 10.2.3: I'm unable to create a "New" document in NW.

Choosing the New menu item (or pressing Command-N) *opens the "Open" dialog*, rather than a new document window. No other menu item in NW appears to be misbehaving in this way. In the past, quitting NW and restarting Classic corrected this problem (I've no idea why), but this strategy seems to work no longer. Only NW is affected in this way, and none of the other Classic apps I use shows a similar symptom. I've trashed and rebuilt my NW prefs, to no avail.

Has anyone else seen this problem? Have you any suggestions? I'm limited now to opening old NW documents, deleting their contents, and saving them under a new name, in order to create a new document. Ugh.


2003-02-09 06:52:45
Profile WWW
Official Nisus Person
User avatar

Joined: 2003-02-11 10:49:05
Posts: 428
Location: Solana Beach, CA
Please restart your Classic environment with all Extensions turned off and see if that helps. Chances are pretty good that one of the Extensions conflicts.

_________________
Write On!
Mark Hurvitz
Nisus Software Inc.


2003-02-11 10:54:56
Profile ICQ

Joined: 2003-08-26 02:44:55
Posts: 5
On my Mac (X 10.2.6) the suggestion of Mark worked out.

Thanks Mark.

Hakan


2003-08-26 02:49:59
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software