Reply to topic  [ 3 posts ] 
Find problem 
Author Message

Joined: 2004-05-11 12:41:13
Posts: 17
Location: Rochester, NY
When I type a word found in a document in the find box, I get no results, but if I paste the same word, it's found. The word in question has an apostrophe, but others behave the same way. It doesn't matter if it's a simple find or a powerfind. What am I doing wrong? Thanks.

_________________
Intel iMac 2.4 OS 10.6.6


2007-07-11 11:16:59
Profile
Official Nisus Person
User avatar

Joined: 2002-07-11 17:14:10
Posts: 4251
Location: San Diego, CA
Post 
I would bet that you are having troubles because a smart/curly quote is not matched to a dumb/plain quote. When you type into the Find panel our QuickFix feature will smarten/curl your quotes for you. You can turn this feature off in our QuickFix preferences if you like. Or you can use the Undo menu to revert the quote to a dumb/plain quote, after it has been transformed.


2007-07-11 13:29:21
Profile WWW

Joined: 2004-05-11 12:41:13
Posts: 17
Location: Rochester, NY
Post 
That did it! Thanks.

_________________
Intel iMac 2.4 OS 10.6.6


2007-07-11 14:17:52
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software