Reply to topic  [ 4 posts ] 
is it me 
Author Message
User avatar

Joined: 2003-09-30 21:33:58
Posts: 351
I thought I would give the demo version a shot,

but when I double click on the program it gives me the message:

Internal Error: can not load and open menus...

or something like that@

_________________
I have never let my schooling interfere with my education/Mark Twain (1835-1910)


2004-08-29 10:50:20
Profile
User avatar

Joined: 2003-09-30 21:33:58
Posts: 351
Post yes
btw, I am using a g4 iMac, with 10.3.5 OS

_________________
I have never let my schooling interfere with my education/Mark Twain (1835-1910)


2004-08-29 10:51:56
Profile

Joined: 2003-05-24 14:43:08
Posts: 9
Location: Bridgend, South Wales, UK
Have you contacted Nisus support?

I only have the Classic version but that appears to have been created with RealBasic - maybe there's an issue with the version used to build NE and OSX 10.3?


2004-09-11 05:40:31
Profile

Joined: 2010-01-28 01:01:55
Posts: 5
If you don't know something you should ask the supporting team. That is what I often do.


2010-02-03 00:16:49
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software