Reply to topic  [ 4 posts ] 
Thesaurus and NWE not communicating 
Author Message

Joined: 2003-11-26 22:19:02
Posts: 19
I have two computers. On my eMac, NWE and Nisus Thesaurus work together very well! On my older iMac, I can’t get NWE to interact (except through services). Both computers run on Panther. Is there some setting or preferene I'm not aware of?


2004-01-20 13:12:23
Profile

Joined: 2002-11-26 11:40:35
Posts: 481
Location: San Diego, CA
Post 
Where are the two applications? If they must either be in the same folder or Thesaurus, at least, must be in the /Applications folder or a sub-folder of Applications.

-C


2004-01-22 12:33:47
Profile WWW

Joined: 2003-11-26 22:19:02
Posts: 19
Post 
Thanks for the reply, Charles. They are in the same Applications folder. Another symptom: the “Languages” preference panel in NWE does not open (it does on the eMac where communication occurs).


2004-01-22 12:46:52
Profile

Joined: 2002-11-26 11:40:35
Posts: 481
Location: San Diego, CA
Post 
Hm. Do you have multiple copies of Thesaurus installed? And are you sure you have the most up to date version? If you have Thesaurus running first and then launch Nisus Writer Express, they should be able to communicate no matter what. This is not a long term solution, but it would at least help to identify the problem.


2004-01-22 20:19:07
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software